Marocko - Agadir

Marocko – Agadir

Min första sista minuten.

Jag fick ett ryck innan sommaren och kände för att dra iväg och få förtur på våren, vi letade i många dagar innan vi bestämde oss för en destination och det slutade med att vi bokade en resa till Marocko.. En resa som bara skulle handla om avkoppling, mat och god dryck så det blev ett all inclusive hotell, ett hotell som var lika stort som detta avlånga land.. inte riktigt men det kändes som det.

Andra dagen så bokade vi en tur runt om Agadir och fick se den absolut största marknaden, åka upp till bergen och bevittna en otrolig utsikt, testa olika oljor, drycker och klappa kameler. Den turen gav mig ett gott samvete, nu har jag mer eller mindre sett hela Agadir så nu kan jag koppla av vid poolen.

 
 

Hotellet var en dröm.. Vi hade 7 olika ala carte restauranger plus vår all inclusive resturang, fri bar med allt man bara kan tänka sig. Vi hade golfbana, tennisbana, basket och en egen kamel 😂 Vi levde i lyx dessa dagar! Det tog någon dag innan vi insåg hur stort det faktiskt var, toppen på moset så fick man en karta för att hitta 😅 Ett perfekt hotell för avkoppling!

/ Angelica

0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *